Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΥΡΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ , ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΟΙΞΗ


Ο φόβος που βγάζει σε όλους τους άλλους η αποφασιστικότητα και η συνέπεια των αναρχικών ειναι τοσο φανερός οσο ποτε άλλοτε.
Όσοι κοινοβουλευτικοί ή εξωκοινοβουλευτικοί 
Aριστεροί συμμετείχαν στις πορείες για τον Γρηγοροπουλο, μαζι ή πιο πισω ή πιο μπροστά απο τα μπλοκ των αναρχικών, σταδιακά εξαφανίστηκαν.
Οι πορείες τους, πλεον, γίνονται 3 με 4 ωρες πιο νωρις δίνοντας ετσι καθαρά το μήνυμα πως οι αναρχικοί ειναι μονοι τους και οι αριστεροί απέναντι τους,  οπου φυσικά δεν θελουν με τιποτα τις συγκρούσεις μιας και αυτο τους χαλαει το προπαγανδιστικό τους καθήκον.
Εντεταλμένοι δημοσιογραφίσκοι Αριστερων - νεοΑριστερων και ψευτοΑριστερων φυλλάδων, τολμούν να κάνουν σύγκριση της ΜΑΡΦΙΝ με την οποια ενέργεια των αναρχικών λες και διαθέτουν αδιάσειστα στοιχεία για τον εμπρησμό της.
Μιντιακα μισθωμένοι παπαρες, επιχειρηματολογούν σε θεωρητικό επίπεδο της πλάκας και προσπαθούν να πείσουν πως οι αναρχικοι ειναι ειτε εγκληματικές ομάδες ειτε μονάδες.
Κανουν οτιδήποτε περνα από το στομα, το μυαλό και το χέρι τους προκειμένου να ανακόψουν την οποια εισροή νεων προς αυτόν το χώρο που αποδεικνύει συνεχώς πως ειναι ο μόνος καθαρός μέσα σ αυτη τη βρωμιά.
Επιχειρήματα του κώλου όπως "μα πως να εμπνεύσουν ; με μολότοφ ; " απαντώνται από μόνα τους 7 χρονια πριν, τον Δεκεμβρη του 2008.
Αν δεν υπήρχε η άμεση αντιδράση-άπαντηση των αναρχικών σπο την πρώτη στιγμη της δολοφονίας του Αλέξη, δεν θα κουνιόταν ψυχή, ουτε τοτε ουτε τώρα.
Επιχειρήματα οπως "παμε μαζικα, κατεβαίνουμε στις πλατείες, μεγαλη συμμέτοχη αλλά ειρηνικά " για την οποια επανάσταση ,ακυρώθηκαν επι του πρακτέου στις μεγαλειώδεις συναντήσεις των Αγανακτισμένων των 500.000 ή του ενος εκατομμυρίου στο Σύνταγμα. ...αλλαγή ; ουδεμία.
Οι αναρχικοι λοιπόν, χαλανε τη μανεστρα οποιουδήποτε κοινοβουλευτικού ή εξωκοινοβουλευτικού μορφώματος που με αγωνία ψάχνει πρόβατα για το δικό του μαντρί, που δεν δέχεται την επαναστατική ανατροπή και που θέλει αυτο να ελεγχει τα πράγματα στο βαθμό που νομίζει οτι μπορει.
Τα δυστυχισμένα επιχειρήματα αυτων των Αριστερων, που πολλές φορες μοιαζουν εντοιχισμένα μέσα σ αυτα των Δεξιών, θα έχουν αποτέλεσμα, ομως αυτό θα είναί μικρό.
Όσων αφορα τους σημερινούς ανέντακτους Αριστερους που αποφάσισαν καποια στιγμη να φύγουν από το οποιο Αριστερο κομματικοποιημένο κελί συμμετείχαν και που τωρα θεωρούν οτι το κατάφεραν, ειναι εξαιρετικά λιγοι δυστυχώς.
Οι υπόλοιποι άπλα εξακολουθουν να αυτόπροπαγανδίζονται με το ιδιο δηλητηριο που υπάρχει ακομα στο μυαλό τους.

Όποιος έχει το κουράγιο να κανει ειλικρινή αυτοκριτική, τοτε δεν εχει που αλλου να καταλήξει.
Ειτε ονομαζει τον εαυτό του αναρχικο ειτε οχι.
Γιατι ειναι απο τους ελάχιστους που γνωρίζουν, πως τζάμπα ελευθερία δεν χαρίζουν κανενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου