Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο αποκωδικοποιητής MPEG-27%

Επειδή πολλοί ‘’φιλοι’’ του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη συνάντηση Περες-Τσιπρα προσπαθούν να μας πείσουν για την υπεύθυνη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και μπλα μπλα μπλα μπλα..θα πρέπει να ακούσουν δυο πραγματάκια που τους αφορούν.


Το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο αποκωδικοποιητής MPEG-27% που δεν μπορεί να λάβει το σήμα αυτών που των ψήφησαν .

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπεισε να τον ψηφήσουν αλλά ο κόσμος τον πήρε από το χέρι και τον πήγε στην αντιπολίτευση… δεν τον ώθησε, τον τράβηξε.

Πήρε ψήφο απ όλες τις ‘’ράτσες’’ που δεν ανήκουν στο προηγούμενο 4,5% που είχε για έναν λόγο : γιατί πάση θυσία δεν ήθελαν να έχουν από πάνω τους τα παλικάρια που εχουν τωρα.

Μιλάμε δλδ για μια τσαμπουκαλιδικη ψήφο.

Και ενω ο ΣΥΡΙΖΑ,η Ριζοσπαστική αυτη Αριστερά θα επρεπε να εχει απλωθει παντου με τη δύναμη που του δόθηκε , σε καθε χωρο αναζητώντας απ αυτους τους χωρους συμμάχους… κωλώνει, κοιμάται , φοβάται , … με αποτελεσμα να δωσει την ευκαιρία να εγκαθιδρυθεί ηγέτης σε ολα τα μέτωπα ο υπηρέτης της κυβέρνησης , η ακροδεξιά με τα γνωστά αποτελέσματα .

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να κανει μονο δηλώσεις ‘’ ταράζοντας τους στη νομιμότητα’’ και παρα τη φτώχεια , την αδικία , τις αυτοκτονίες , τις δολοφονίες να λεει πως ΄΄δεν θα βγάλουμε εμεις τον κοσμο στο δρομο ΄΄ κτλ κτλ…

Η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ να ξαμολήσει τα δικα του δημοσιογραφικά σκυλιά για να αλλάξουν την εικόνα της συνάντησης με τον Περες καθως και η απολυτη σιωπή απο τα κυβερνητικά ΜΜΕ για το θεμα και τις αντιδράσεις δηλωνουν την καλη πορεια της υποταγης του προς τας υποδείξεις του συστήματος.

Ο κοσμος επιασε απο το χερι τον ΣΥΡΙΖΑ μια, δυο… την τρίτη ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου