Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ κάνουλες του Κράτους στάζουν πτώματα


Αυτή τη στιγμή βιώνουμε τη μεγαλύτερη επίθεση του Κράτους στον Α/Α χώρο.
Δεν είναι μόνο η τακτική Δενδια που το επιβεβαιώνει αυτό , αλλα και η εκνευριστικά μοιρολατρική απάθεια της Αριστεράς που συμπεριφέρεται σαν σύμμαχος του Κράτους.   
Ετσι κι αλλιώς ένα ψευτοκομμάτι της είναι Κρατος και ένα άλλο ετοιμάζεται να γίνει.
Η αδυναμία θέλησης (!!!) της Αριστερας να μπορεσει να κλεισει τις κάνουλες του Κράτους που στάζουν πτώματα,  που φτιάχνει τρύπες για νεους αστέγους και που τα ζόρια της είναι χωρις σφυγμο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο Α/Α χωρος είναι και για εκεινη το πιο ενοχλητικό κομμάτι της κοινωνίας.
Τα ξαφνικά φτερά της Αριστεράς δεν εμφανίστηκαν γιατι εμπνέει.
Ολοι ξερουν ότι ο Δεκεμβρης ηταν , είναι και θα είναι η έμπνευση που θα οδηγεί στη γέννηση νεων ελεύθερων ανθρώπων.
Το ΄΄ελα στο κανόνα μας΄΄ της Αριστερας είναι τοσο μουχλιασμένο για τη γεύση του Α/Α χώρου που πλεον το εχουν καταλάβει και οι ίδιοι….
Η Δεξια μετα την υπογράμμιση του Δεκεμβρη από τον Α/Α χωρο πως και την επόμενη φορα θα είναι παλι μπροστα της , χτυπα ανοίγοντας πολλα μετωπα ώστε να αποσυντονισει  – αποδυναμώσει το χωρο με τροπο εντεχνο.
Η εμφανιση της ακροδεξιάς μεσα και εξω από τη Βουλη με τη σριριξη του Κρατους, οι επιθεσεις στις Κταληψεις , οι φυλακίσεις συντροφων με τιμωριες εξοντωτικές προς παραδειγματισμό και η εκδικητικότητα της απεναντι στο Α/Α χωρο εχουν ως σκοπο να προκαλέσουν ένα σοκ αμηχανίας.  

Είναι φανερο ότι ο Α/Α χωρος είναι ο θορυβος μεσα στη ησυχία Κράτους και Αριστεράς και πριν γινει παλιρροϊκος πρεπει να σιωπήσει.
Αν καποιοι νομίζουν ότι ο βιασμος εναι παντα αγριος κανουν λαθος, πλεον γίνεται και δια χειραψίας.

Μας θελουν μονους μας αλλα εχουμε ο ενας τον άλλο.
Ο ηλιος δυει σε μια άλλη μερα… στη δικια μας ανατέλλει.
Καλη δυναμη σε ολους….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου